Меню
Вашата количка

Гардероби за антре

Няма продукти в тази категория.


Гардероби за антре от МебелиАрт

Гардеробите в антрето са спасително място за домове, които нямат достатъчно място за всички вещи. Не само, че съхраняват любимите Ви дрехи, палта, обувки и аксесоари, но и добавят стил към антрето или коридора. Гамата от гардероби за антре обхваща редица форми и размери, в зависимост от това, което търсите.

Различни видове

При нас можете да намерите различни модели с две или три врати, плъзгащо се затваряне и модели с огледала. Важно при избора на гардероб е той да се впише с цялото излъчване на антрето. След това измерете пространството, с което разполагате и помислете какво смятате да поставите в него. Това до голяма степен ще определи и размера, който търсите. Ако гардероба ще се ползва от един или двама човека, може би компактен гардероб с две врати ще бъде чудесен избор. Имате много обувки и искате да ги прибирате на удобно и чисто място? То тогава погледнете моделите гардероби с повече рафтове и шкафчета. Нуждите на домакинството Ви до голяма степен ще ви насочат при избора на гардероб за антре.

Измерване

Преди да закупите избрания гардероб бъдете сигурни, че той отговаря на вашето антре. Измерете пространството от пода до тавана, както и ширината, с която разполагате. Оставете малко свободно място около гардероба, за да сте сигурни, че вратите му ще се отварят и ще можете да минавате свободно.

Материали

Ето и някои често срещани материали при изработката на гардероби:

●     Орех- създава тъмен и класически вид, добавя цвят към антрета в неутрални тонове.

●     Дъб- изключително издръжлив и може да се координира с почти всяка обстановка.

●      Метал- класическата метална закачалка, отдавна не е само в балетната зала. Тази модна тенденция в обзавеждането навлиза бързо в домовете, тъй като е практично, удобно и стилно решение.

●     Гардероби с огледало- често срещана комбинация от ПДЧ материал и огледало. Тези модели допринасят антеро да изглежда по-леко и увеличават оптически помещението.

●     Бял гланц- създават свеж и съвременен вид на коридора, особено подходящ за тъмни или слабо осветени антрета.

Видове гардероби

●     Малките гардероби с една или две врати са идеални за компактни пространства. Чудесни са за двойки, тъй като позволяват мястото за съхранение да се раздели по равно.

●     За по-големи антрета, гардероб с 3 врати би изглеждал идеално. Освен това този вид позволява да персонализирате изцяло начина си на подредба и предоставят много място.

●     Гардеробите с плъзгащи се врати създават гладка, модерна и стилна визия. Някои модели са с гланц или лак и определено привличат вниманието.

●     Класическите закачалки за дрехи са още едно практично решение за малки домове. Да, те събират по-малко дрехи и аксесоари, но не заемат много място и могат лесно да бъдат преместени.