Меню
Вашата количка

Детски комплекти

Няма продукти в тази категория.


Детски комплекти от МебелиАрт

Създайте зона на комфорт, от която се нуждае всяко дете, с качествени комплекти за детска стая. Независимо дали обзавеждате стая за по-малки деца или за подрастващи тийнейджъри, при нас ще намерите изгодни и красиви детски модулни системи. 

Ето и някои елементи, от които се състоят повечето комплекти:

●     Легла за малки деца, изработени специално за по-малки деца, които са готови да бъдат самостоятелни. Леглата за малаки деца са в подходящ размер, за да бъде използвано от Вашето дете без никаква помощ, насърчавайки чувството за независимост.

●     Детски маси столове. Чудесни за създаване на специално място за игра, закуска или творене. Детските маси и столове са в точен размер, който отговаря за малките деца. 

●     Детски бюра. Предлагаме модели от детски бюра, които са подходящи за малки ученици или тийнейджъри. Много дизайни са в красиви и вдъхновяващи цветове, които ще превърнат стаята в приятно място за учениците.

●     Детски нощни шкафчета, които са удобни за съхранение на малки вещи и поставяне на лампа. Предимството, когато взимате готов комплект е, че ще получите нощно шкафче, което изцяло подхожда на леглото.

●     Комплекти с легла за деца или тийнейджъри. Създадени са специално за вече самостоятелни момчета и момичета. Предлагаме широка гама от цветове и стилове, които да помогнат на децата да изразят своята индивидуалност.

●     Скринове за детска стая, които са идеални за съхранение на лични вещи и дрехи. Предимството при тях е, че не заемат много място и помагат за да бъде стаята подредена. Чудесни са както за стандартни стаи, така и за тавански помещения.

●     Детски гардероби. Помагат значително за организирана и подредена детска стая. Детските гардероби предлагат различни комбинации от вътрешно място за съхранение, като едновременно с това са стилни и подхождат на останалите мебели.

●     Детски и ученически станции, които помагат за по-добра организация. Тези станции са мултифункционални, тъй като съчетават в себе си всички необходими мебели за учене и съхранение, а именно бюро, шкафове, етажерки, рафтове и гардероб.

Видове комплекти

Когато планирате обзавеждане, за детска или тийнейджърска стая, е добре да помислите за навиците на Вашето дете. Например, ако е ученик, задължително ще има нужда от бюро и етажерки. Детето Ви обича да чете до късно? То тогава изберете детски комплект, който включва нощно шкафче. Вида на комплекта зависи от елементите, които са включени в него. При нас ще откриете комплекти от легло с нощно шкафче или скрин, комплект ъглови легла и ракла, единично легло с бюро, както и базови комплекти легло и гардероб.