Меню
Вашата количка

Етажерки

Няма продукти в тази категория.


Етажерки от МебелиАрт

Всеки дом се нуждае от поне една етажерка за книги или декоративни елементи. Ако търсите първата етажерка за вашия дом или да допълните текущото си обзавеждане, тук ще намерите голямо разнообразие от стилове и дизайни. Ето и няколко съвета, преди да изберете етажерка за Вашата всекидневна.

Големина

Едно от най-основните съображения, които може би ще имате, е какъв размер да бъде етажерката. Това зависи от няколко фактора. Първо, колко място имате в стаята? Ако разполагате с много отворено пространство, можете да изберете широка етажерка. Но ако нямате много място, можете да изберете висока и тясна етажерка. Още една идея е да изберете две или три кубични етажерки за стена. Те не заемат от подовото пространство и са стилно допълнение към обзавеждането.

Съвет:Ако имате малки деца, помислете за целта на етажерката. Искате ли децата да имат достъп до вещите, които ще съхранявате на нея? Ако е така, можете да изберете по-нисък и достъпен модел. Но ако планувате да поставите специални или чупливи вещи върху етажерката, бъдете сигурни, че тя е достатъчно висока и недостъпна. Просто не забравяйте да обезопасите мястото, ако малчуганите обичат да се катерят.

Какъв тип искате?

Вече има доста модели етажерки за всекидневна, затова помислете предварително какво харесвате.

●      Ако търсите само основен шкаф за съхраняване на книги и елементи, стандартните етажерки може би ще Ви харесат. Моделите са широки или високи, с отворен или затворен гръб.

●     Друг вариант са етажерки-кутийки. Те могат да се използват като рафтове, а ако добавите декоративни кошници, и като място за съхранение. Това ви позволява да прибирате вещите си когато не се използват.

●      Някои модели етажерки са толкова декоративни, колкото и  функционални. Те са проектирани така, че добавят декоративни щрихи към обзавеждането . Само трябва да изберете дизайн, който да подхожда на стила Ви.

Кой стил най-добре отговаря на Вашето пространство?

И накрая, помислете какъв стил и материал искате за Вашата етажерка. Един от най-популярните избори е дървеният материал или комбинация между дърво и метал. Ако обичате мебели от дърво и имате традиционен стил, дървена етажерка би изглеждала чудесно в дома Ви. Помислете само колко светла или тъмна искате да бъде, за да подхожда на наличната мебелировка и стените. Ако търсите по-модерно излъчване, помислете за метална етажерка със стъклени или дървени рафтове.