Меню
Вашата количка

Комплекти маса и столове

Няма продукти в тази категория.


Комплекти маси и столове от МебелиАрт

Пълният комплект маса и столове за хранене могат да направят огромна промяна. Мебелите за хранене лесно могат да добавят елегантен и координиран вид в дома Ви. Предимството при тези комплекти е, че не губите време в измерване и търсене на точните дизайни на маса или столове. Те ще запазят пространството функционално, като същевременно има места за сядане.  Нашите сетове от маси и столове са проектирани за семейните нужди.  За Вас остава само да прецените кой стил подхожда на дома Ви и колко място имате в трапезарията си.

Двуместна маса със столове

Комплектите от столове и маса за двама са идеални за малки жилища и по-конкретно кухни. Не заемат много място, лесни и удобни са за пренасяне. Често срещано решение е масата да бъде допряна до стената, за да не пречат на движението.

Четириместни комплекти за трапезария

Тези варианти са чудесни за кухня-трапезария. Някои маси могат да се разтягат, ако понякога имате нужда от още места. Предлагат се с четири стола, но лесно можете да добавите подходящи сгъваеми столове и пейка. Тъй като не заемат много място, четириместните комплекти са идеални за кухненски трапезарии или по-малки зони за хранене. Комплектите са специално подбрани, и могат да се съчетават с различни стилове. Подходящи са както за модерно и скандинавско излъчване, така и за по-традиционна обстановка.

Комплекти за хранене с 6 места

Свободното място за всички е от голямо значение, особено за големи семейства. Тези комплекти са по-подходящи за големи трапезарии или кухни. Дървените маси и столове придават прекрасна уютна атмосфера във всяко домакинство.

Комплектите от маса и столове за хранене са практично решение за всеки дом. Те улесняват търсенето, тъй като отделните елементи са създадени да си подхождат и прилягат по размери.