Меню
Вашата количка

Офис

Офис мебели от МебелиАрт

Изборът на подходящи мебели за вашия офис е от ключово значение. Офис мебелите трябва да създадат пространство, което привлича бъдещи клиенти и стимулира вашите служители всеки ден.

За това подборът на правилни мебели може да бъде нелека задача. Прочетете нашето малко ръководство, което ще ви помогне да вземете най-добрите решения.

Пространство

С всички служители, които ще работят заедно на едно място, офисът може бързо да стане хаотичен и претрупан. Затова се препоръчва да инвестирате във функционални мебели за съхранение, особено в малки офиси, където пространството е ограничено. Това ще гарантира, че служителите могат да се движат и работят свободно, а офисът ще изглежда изряден и организиран, като професиоално работно пространство.

Продуктивност

Служителите са склонни да бъдат по-продуктивни, ако работят във вдъхновяващи, модерни офиси с всичко необходимо за работа. В много съвременни офиси са разположени отделни зони за почивка. Това е зона, която е далеч от основното работно пространство и може да включва меко обзавеждане, маса, пуфове, книги и напитки. Тези зони позволяват на персонала да се откъсне от работата си за няколко минути. По този начин служителите се освежават, раздвижват и се връщат по-мотивирани към работата си.

Качество

Честата подмяна на офис мебели е скъпо и води до нарушаване на нормалния ритъм на работа. За това е по-разумно да инвестирате във висококачествени, стабилни мебели, които да издържат теста на времето. Правилната поддръжка и използване също е от значение, така че може би е добре да се информирате за различните мебели и дори да проведете инструктаж на служителите. 

Комфорт

В типичната работна среда, вашите служители ще прекарват голяма част от деня на офис бюрата си. Така че е много важно бюрата и офис столовете да са удобни и качествени. Има много модели ергономични офис столове и бюра, така че гарантирано служителите ви да бъдат здрави и продуктивни през целия работен ден.

Стил

При избора на офис мебели, стилът със сигурно е важен фактор и играе голяма роля в начина, по който хората ще възприемат организацията ви. Трябва да изберете мебели, които допълват съществуващия декор и цветова схема, като се уверите, че тя е в съответствие с основновната идея на фирмата. Ключът е да изберете стил и цветове, които отразяват уникалната идентичност на вашата марка и фирмена култура.