Меню
Вашата количка

Бар столове

Brand: europe2

ЦВЕТОВЕ

Функционални и стилни, мебелите създават характера на вашия дом. От класически мебели в традиционни цветове и естествени материали, до съвременни модели вдъхновени от модерния начин на живот, обзаведете идеалния си дом с колекциите на МебелиArt. Разгледайте нашия асортимент от мебели за дома и офиса..
139.00 лв.
Без данък:139.00 лв.
Brand: europe1

ЦВЕТОВЕ

Функционални и стилни, мебелите създават характера на вашия дом. От класически мебели в традиционни цветове и естествени материали, до съвременни модели вдъхновени от модерния начин на живот, обзаведете идеалния си дом с колекциите на МебелиArt. Разгледайте нашия асортимент от мебели за дома и офиса..
119.00 лв.
Без данък:119.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Бар столове от МебелиАрт

Независимо дали закусвате на кухненски плот или кокетен бар в домашни условия, височината на вашите бар столове трябва да Ви позволява да седите удобно. Бар масите и кухненските плотове се различават по височина и изискват столове. Бар столовете ще придадат индивидуалност на пространството, а по-надолу ще научите и на какво да обърнете внимание при избора си. 

Определете правилната височина

● Бар табуретките обикновено са с височина на седалката между 58 и 72 см. Използват се за плотове с височина 89-94 см. Повечето кухненски плотове са с тази височина, за да съответстват на стандартните кухненски уреди.

● Стандартните бар столове са с височина на седалката между 74 и 82 см. Това е височината, която съответства на повечето домашни барове, бар маси и кухненски острови. Екстра високите бар столове са с размери от 83 до 92 см от пода до седалката. Те подхождат на маса или плот с височина от 112 до 120 см, но плотове от тази височина са по-рядко срещани.

Идеалната височина на бар стол, за оптимален комфорт, е с около 25 см по-нисък от плота или бар масата. Много модели са с регулираща се функция, което позволява по-голяма гъвкавост и индивидуално удобство на всеки.

Стил и комфорт

Изберете бар стол с дизайн, който отговаря на вашия стил и нужди. Опциите включват столове за бар с нисък или висок гръб, модели без облегалка, столове с и без подлакътници. Други опции са бар столове с регулираща се височина, с възможност за завъртане на 360 градуса или класически дизайни. Първото нещо, което се забелязва при бар столовете е стилът. Разбира се, трябва да се насочите към дизайн, който отговаря на обзавеждането и Вашия личен вкус. Ако имате изчистен и изискан декор, модерните широки бар столове с минималистичен дизайн, може би ще Ви харесат. Кожените седалки от друга страна подхождат на по-небрежно и разчупено модерно обзавеждане. За ретро излъчване, можете да изберете стилни, ярко оцветени столове, които да бъдат акцентът на стаята.

От колко стола имате нужда?

Определете колко пространство ще заема избраният модел бар стол и с колко място разполагате. Спрямо това, ще можете да прецените колко бар стола са Ви необходими. Важно е да оставяте между 15 до 20 см между отделните бар столове, за да им бъде максимално удобно на седящите. Ако имате по-малка зона, но искате повече места за сядане, заложете на по-компактен модел без подлакътници.